Fondacija Junuzović najavljuje Donatorsko veče “Za ljepši osmijeh dječiji “

Fondacija Junuzović” i Radio Kameleon organizuju plemenito druženje koje su nazvali Donatorsko veče “Za ljepši osmijeh dječiji”, a radi prikupljanja sredstava za opremanje Klinike za dječije bolesti JU UKC Tuzla.

Klinika za dječije bolesti JU UKC Tuzla (koja svojim djelovanjem pokriva područje cijelog Tuzlanskog kantona) i djeca oboljela od raka koja se tu liječe, trebaju našu pomoć u stavljanju u funkciju svih kapaciteta.

Osnovni radovi i nabavka opreme su završeni, a da bi mališani dobili potrebnu njegu neophodno je prikupiti sredstva za poslednji dodir/final touch  kako bi djeca iz Tuzlanskog kantona mogla biti liječena “kod svoje kuće”.

Plemenito okupljanje u donatorsku svrhu zalazano je za 14. mart 2018. godine u Kristalnoj dvorani Hotela Tuzla sa početkom u 19:30h.

-Cilj nam je okupiti ljude dobrog srca koji su spremni biti dio naše plemenite priče kako bi one najteže trenutke oboljele djece i njihovih roditelja kao i uslove u kojima se liječe učinili dostojanstvenim. Ovo je prilika da pozovemo sve zainteresovane da uplatom od 100, 00 KM mogu dobiti svoju ulaznicu i učestvovati na Donatorskoj večeri “Za ljepši osmijeh dječiji”
Osigurat ćemo lijepo druženje koje će vam ostati u pamćenju, a svrha dolaska osigurat će vam mir u srcu
-poručuju iz Fondacije Junuzović

Donatori mogu učestvovati na više načina:

-Platinasti donator 5.000 KM

-Zlatni donator       3.000 KM

-Srebreni donator  1.500 KM

-Pojedinačna ulaznica 100,00 KM

Sve uplate mogu se izvršiti na račun broj: 1995050010799023 kod Sparkasse Bank BiH, sa naznakom Uplata za Donatorsko veče “Za ljepši osmijeh dječiji”

Ulaznice uz priloženu potvrdu biće uručene donatoru poštom ili lično na samoj donatorskoj večeri, a cjelokupni iznos novca, prikupoljenog na događaju organizatori će donirati za adaptaciju Klinike za dječije bolesti JU UKC Tuzla uz nadzor Fondacije Junuzović od projektovanja do realizacije.

Pored ove večeri sprovodi se i kampanja prikupljanja sredstava kroz donacije i pozivom na humanitarni broj telefona 090 292 046. Pozivom na ovaj broj izdvajate 3 KM. 

 

Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 035 551 280, Fondacija “Junuzović”.